Elon Musk – Tesla, SpaceX og jagten på en fantastisk fremtid

Elon Musk – Tesla, SpaceX og jagten på en fantastisk fremtid

By Ashlee Vance

 • Release Date : 2015-09-01
 • Genre : Biography
 • FIle Size : 16.57 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Elon Musk – Tesla, SpaceX og jagten på en fantastisk fremtid Få et unikt indblik i hverdagen og historien bag verdens vigtigste erhvervsleder, Elon Musk. Manden bag Tesla Motors. Erhvervslivets Iron Man. Den utrolige beretning forestås af den erfarne teknologi-journalist Ashlee Vance. Bag firmaerne Tesla Motors, PayPal, SolarCity og SpaceX, står Elon Musk, hvilket gør ham til en af de mest driftige og mest succesfulde iværksættere i Silicon Valley. Bogen er skrevet med forfatterens eksklusive adgang til Elon Musk i utallige samtaler samt med hans familie og venner.
Det er beskrivelsen om rejsen fra en hård opvækst i Sydafrika til toppen af den internationale erhvervselite. Om en mand der ofte på randen af personlig ruin har revitaliseret et uddøende amerikansk industrielt produktionsapparat. Om nye innovative højder og anseelig modstand fra en etableret industri. Vance bruger fortællingen om Elon Musk til at udforske spørgsmålet: Er de bærende kræfter som skabte den moderne verden over et århundrede stadig konkurrencedygtige i en tid med massiv kynisk global konkurrence?
Elon Musk er en af de mest usædvanlige skikkelser i amerikansk erhvervsliv nogensinde – et nutidigt amalgam af ikoner som Thomas Edison, Henry Ford, Howard Hughes og Steve Jobs. En ultra-karismatisk leder som inspirerer med et radikalt syn på alt fra design til software, fossile brændstoffer og kunstig intelligens.

Reviews

 • Tyveri ved højlys dag

  1
  By Svhansen
  Bogen kan ikke læses??? Hvordan kan Apple tillade dette
 • Latterlig format

  1
  By Inoqut
  Fuldstændigt latterlig format. Dette er ikke en ePub. Det er en pdf format med meget små skrift der ikke kan læses på iPhone. Spild af 199kr

keyboard_arrow_up