Professionel kundeindsigt - Forskellen mellem økonomisk succes og fiasko

Professionel kundeindsigt - Forskellen mellem økonomisk succes og fiasko

By Søren Smit

  • Release Date : 2017-11-23
  • Genre : Management & Leadership
  • FIle Size : 16.77 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Professionel kundeindsigt - Forskellen mellem økonomisk succes og fiasko Bogen til alle med et ønske om at fokusere professionelt på kundeindsigt og kundeoplevelser.
Via inspiration, gode råd og case-eksempler hjælpes topledelse, mellemledere, medarbejdere, undervisningsinstitutioner mv. til at sætte kundeindsigt på agendaen.
Bogen tager sit udgangspunkt i hvorledes en organisation skaber et løbende flow af relevante 360 graders kundeindsigter, som hver dag bliver det centrale omdrejningspunkt hos alle virksomhedens medarbejdere. Har en virksomhed ikke kundeindsigter på et professionelt niveau, kan det i sidste ende være netop dét, der afgør, at man overhales indenom af andre spillere, som adresserer kundernes reelle behov, efterspørgsel og forventninger.
Bogen inkluderer cases fra Grundfos, Arriva, HK og Terma samt betragtninger fra en stor nordisk undersøgelse, som afdækker hvorledes de største virksomheder arbejder med kundeindsigter, herunder hvad man skal mestre for at kunne kalde sig ’Customer Insight Champion’.

keyboard_arrow_up