Dino og regnen

Dino og regnen

By Søren Jessen

  • Release Date : 2012-06-13
  • Genre : Animals
  • FIle Size : 6.73 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dino og regnen Det regner og Dino kan ikke vente med at komme ud og sjaske og pjaske i vandpytterne. Men først skal han have regntøj på, og derefter støvler, og regnhat og så videre. Men endelig er han klar. Men hov - noget er galt. Noget der gør Dino rasende.

Uddrag fra anmeldelser:
"Øgle med charme"
Politiken

"De allermindste børn er vilde med den lille dinosaur, Dino, fordi han har et usædvanligt udtryksfuldt ansigt, hvor man nemt aflæser, om han er glad, bekymret, vred, bange, flov osv. Desuden er historierne fulde af spræl med enkle, let forståelige tegninger. Jeg er også ret vild med Dino."
Forældre og Børn

"Dino er kendt og elsket af børn mellem et og tre år ... Søren Jessen har i sine tegninger og tekst formået meget præcist at fange de stemninger og handlinger, børn i Dinos alder beskæftiger sig med."
Fyns Stiftstidende

"Fortællingerne er mundrette, lette at læse højt, hyggelige og søde. Men det allerbedste er tegningerne. Søren Jessen har givet sin Dino en aldeles betagende mimik. Man kan tydeligt se, hvad Dino tænker, blot ved at se på tegningerne. Herlige bøger som vi gerne vil have flere af."
JP

keyboard_arrow_up