Det moderne Gennembrud

Det moderne Gennembrud

By Steen Hestehave

  • Release Date : 2012-09-01
  • Genre : Education
  • FIle Size : 199.24 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Det moderne Gennembrud Denne interaktive antologi er den første i en serie, som henvender sig til undervisningen i ungdomsuddannelserne og især i gymnasiet. Perioden Det moderne Gennembrud er af særdeles stor betydning for forståelsen af vores moderne tid og moderne skrivemåder.
Antologien henvender sig også til de øvrige nordiske lande, hvor gennembrudslitteraturen ligeledes havde stor betydning.

Listen over forfattere, som er omfattet af antologiens tekster er lang, men nævnes kan Herman Bang, Henrik Pontoppidan, Georg Brandes, August Strindberg, Henrik Ibsen, J. P. Jacobsen m. fl.

Bogen gør det muligt at arbejde med teksterne i forbindelse med andre medier - film og billeder, og der er i de mange kapitler - 64 i alt masser af opgaver til undervisningen, og de i alt 1977 sider gør også, at de mange tekster uden for det læste pensum kan anvendes til elevers større skriftlige opgaver elller individuelle/gruppeopgaver.
Udover faget dansk har antologien relation til billedkunst, mediefag, historie og samfundsfag, og kan i det hele taget understøtte den flerfaglige undervisning.

keyboard_arrow_up