Tab fedtet punkt for punkt

Tab fedtet punkt for punkt

By Birgitte Nymann & Sharyn Dell

  • Release Date : 2013-01-14
  • Genre : Health & Fitness
  • FIle Size : 34.82 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Tab fedtet punkt for punkt TAB DIG – DE RIGTIGE STEDER PÅ KROPPEN! 
Vi har alle punkter på vores krop, som vi ville elske at stramme op. Men mange af os finder det umuligt at flytte bestemte, stædige områder af overskydende fedt, der fordrejer vores kropsform. Vi går på slankekure, vi træner hårdt, og alligevel kan vi ikke tabe vores mormorarme, strittende mave, tunge lår, store numse, kærlighedshåndtag eller mandebryster.  I denne bog afslører Birgitte Nymann en genial, ny tilgang til vægttab. Hun forklarer, hvordan kroppens hormoner – når de er ude af balance på grund af din livsstil, spisevaner, eller endda dit miljø – fremmer uønsket fedt på specifikke områder. Hun hjælper dig til præcist at lokalisere, hvilken type hormonel ubalance du har, og viser dig, hvordan du kan genoprette balancen, slippe gamle spisevaner og omfavne sundere fødevarer ved at vejlede dig igennem et enkelt, men effektivt 4-trinsprogram.  Punkt for punkt ryger fedtet af, om det så er på maven, numsen, ballerne eller alle tre steder, og du får genskabt et sundt, smukt og afbalanceret udseende.
Og når du har tabt dig, og fedtet er væk de rigtige steder, afslører Birgitte, hvordan du kan blive ved med at opretholde den kropsform, du ønsker. Du får også forslag til valg af træningsmetoder og at vide, hvordan de positivt påvirker din hormonelle balance og sundhed. Og gennem hele bogen er der overbevisende cases med både kvinder og mænd, der har tabt sig med metoden og før- og efterbilleder. Kort sagt – Fjern fedtet punkt for punkt giver dig løsningen til at:
· bestemme din kropstype
· forstå, hvordan du genopretter hormonel balance
· spise den optimale kost, som din krop har brug for
· vælge den motionsform, som er rigtig for dig og din krop
· smide fedtet de steder, som er vigtige for dig
· holde vægten og kropsformen.

Om forfatterne:
Birgitte Nymann
er en af Danmarks mest populære forfattere inden for træning, kost, sundhed og motivation og har udgivet 19 bøger, 23 dvd’er med hjemmetræningsprogrammer og lavet 32 specialproduktioner for Bonniers publications. Derudover er hun programudvikler for Wexer.com, skribent for bl.a. Femina, kursus og foredragsholder i ind- og udland og uddannet i idræt fra Københavns Universitet og i holistisk sundhed gennem CHEK institute, Californien og medejer af og ansvarlig for træningen i Fresh Fitness. 
Sharyn Dell er personlig træner og ejer af fitnescentret Shape i Århus.

keyboard_arrow_up